Word lid van de OFYR Club om toegang te krijgen tot meerdere exclusieve recepten. Ook kunt u uw producten registreren en genieten van veel meer exclusieve OFYR Club features.
Meng de basilicum, knoflook, pijnboompitten, parmigiano reggiano, zeezout en peper in een blender. Voeg hier langzaam de olijfolie aan toe, totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
Vlinder het Duroc buikspek open. Vul met de huisgemaakte pesto. Knoop het vlees dan op zoals een rollade met wat slagerstouw.
Laat het vlees ruim 3,5 uur langzaam garen op het bovenste gedeelte van het spit. Besprenkel regelmatig met vers citroensap.
Verplaats het vlees vervolgens naar het onderste gedeelte van het spit, totdat de buitenkant krokant is en de gewenste kleur heeft.
Bon Appétit!
- Ingrediënten
-
-
Duroc buikspek
-
Vers citroensap
Huisgemaakte pesto
- 60 g basilicum
- 6 teentjes knoflook
- 90 g pijnboompitten
- 100 g Parmigiano Reggiano
- 200 ml Extra vierge olijfolie
- Gerookt zeezout (naar smaak)
- Gebroken zwarte peper (naar smaak)
Recept van Mannen met Smaak
-
Gerelateerde producten